Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen

Carsten Vagn-Hansen – Radiodoktoren

Interview fra 2013 med læge, sundhedskonsulent og tidligere radiodoktor på DK4 om hans eget liv og hans bud på et godt liv for seniorer og mennesker i alle aldre.

Carsten Vagn-Hansen var praktiserende læge i Aabenraa, til han blev 50 år, hvorefter han nedsatte sig som sundhedskonsulent, skribent, underviser, foredragsholder og meget mere.

Carsten Vagn-Hansen er fortaler for økologisk lægekunst, at se menneske i sin helhed på det fysiske, psykiske, sociale og sjælelige plan.

Radiodoktoren og radiodoktorinden

Carsten Vagn-Hansen kone Joan er en del af Carstens portrætudsendelse.

Carsten og Joan Vagn-Hansen

Carsten og Joan Vagn-Hansen

Joan er tidligere afdelingssygeplejerske inden for ældreområdet og har arbejdet 25 år som frivillig i Røde Kors, lokalt i det tidligere Sønderjyllands Amt samt været i hovedbestyrelsen i Røde Kors.

Joan har fulgt Carsten i mange af de arrangementer, Carsten har deltaget i. Sammen har Carsten og Joan optrådt med “Sang, Sundhed og Livsglæde” over alt i Danmark

“To timer med skiftevis sang og snak om sundhed om det at have det godt med sin krop, sit sind, sine følelser, sine medmennesker, sit miljø, sin kultur, sit arbejde og sin sjæl. På trods af sygdom og andre belastninger.”

  • Idé og tilrettelægger: Jeannette Cold.
  • Kamera: Jørn Møller – Knud Petersen – Ole Brikner
  • Lyd: Jytte Brikner
  • Redigering: Jørn Møller
  • Programansvarlig: Jeannette Cold.
  • Ansv. Producent: Ole Mortensen.

Se filmen om Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen fra 2013 her:

425 Radiodoktoren from SeniorTV Oestjylland on Vimeo.