Fællessang med Bedsteforældrenes Klimaaktion

Fællessang med Bedsteforældrenes Klimaktion

Marianne Kristensen spiller guitar i Bedsteforældrenes Klimaaktion

Det virtuelle band til “Sommerfugleeffekten”.

Jeg havde den store fornøjelse at være med til en virtuel fællessang sammen med Klimakoret fra Bedsteforældrenes Klimaaktion.

Der har været flere planlagte aktioner og aktiviteter, som Bedsteforældrenes Klimaaktion har været nødt til at aflyse eller udskyde på grund af Corona-krisen, men det har ikke fået dem til at miste hverken modet eller fremdriften.

Den 24 april sang hele koret – og jeg inklusiv – med på Marianne Christensens fantastiske sang “Sommerfugle-effekten”. Vi sang alle til vores webcam eller andre kameraer, og så blev det efterfølgende klippet sammen til den sang, der nu ligger på YouTube og Facebook, og som du kan se herunder.

Det er for en gang skyld en film, jeg ikke har været med til at lave, hvilket ellers er tilfældet med alle andre film, der ligger her på min hjemmeside. Men så er det til gengæld en film, jeg har sunget med på! Og jeg nød hvert øjeblik af det og er stolt over den film, der er blevet ud af det.

TV Aarhus var også imponeret. Så imponeret, at de lavede et indslag til deres TV-kanal. Til den lille udsendelse blev jeg interviewet sammen med komponisten og primus motoren, Marianne Christensen. Du kan både se YouTube-videoen og indslaget fra TV Aarhus herunder.

“Sommerfugleeffekten” af Marianne Kristensen (YouTube):

Palle Hansens indslag på TVAArhus: