Birgit Lynge ved strand på Helgenæs

Musik fra hjertet – Birgit Lynge

Musikologen Birgit Lynge underviser

Birgit Lynge underviser

Min far ville, at jeg skulle på husholdningsskole. Det skulle jeg ikke. Det var musikken, der viste vej.

Birgit Lynge er læreruddannet og videreuddannet som sangterapeut og musikolog, et engelsk udtryk for musikpædagog. I denne film fra 2016 besøgte jeg og Senior TV Østjylland Birgit Lynge på Helgenæs på Mols for at høre om hendes liv og virke med musik og opleve hendes undervise for nogle af hendes kursister.

Gennem sit liv har Birgit Lynge ladet intuitionen være styrende i musikken og sangen, i sin uddannelse, sit helbred og rejse til Indien. Alt dette fortæller hun om i denne film.

Birgit Lynge, musikologPower Design og forfatterskab

Udsprunget af Birgit Lynges passion for musik er kursusvirksomheden “Power-Design” samt et forfatterskab til flere bøger opstået. Hun har også udgivet Cd’er under temaet ”Musik på recept”.

Oplev Birgit Lynge fortælle om sit liv på vej mod og med musikken. ”Musikken er som stjerner, der forsvinder ud i æteren, hvor man kan lytte og gå efter dem,” siger hun blandt andet i filmen, der også handler om, hvordan intuitionen leder vej: ”Jeg ved i mit hjerte, i min intuition, hvad det er, jeg skal videre med skridt for skridt,” siger Birgit Lynge også.

  • Tilrettelægger: Jeannette Cold
  • Kamera: Erik Steen Christensen – Harald Thisgaard
  • Lyd: Jytte Brikner
  • Redigering: Erik Steen Christensen.
  • Programansvarlig: Jeannette Cold
  • Ans. Producent: Ole Mortensen.

BirgitLynge from SeniorTV Oestjylland on Vimeo. Lavet for TV Østjylland

Se også Åbenbaring – en film om Søren Hauge