Tigerens Rede – et spirituelt fællesskab

Anne Sophie Jørgensen i Diamantsalen i Tigerens Rede

Tigerens Rede er et meditationsfællesskab med Anne Sophie Jørgensen som spirituel lærer. Tigerens Rede har åbnet sine døre for Senior TV, hvor vi har fået lov til at overvære en undervisningssituation med tilknyttet meditation.

Tigerens Rede i Dugdråbesalen

Tigerens Rede er et forsamlingssted i en diamantformet sal – Dugdråbesalen – hvor meditation og undervisning finder sted og udvikles. Navnet Tigerens Rede har sin egen historie med tilknytning til et kloster i bjergstaten Bhutan.

Men Tigerens Rede er også et jordnært fællesskab bestående af 65 voksne, der holder oliefyret i gang, vender jorden i urtehaven, og hvor alle bidrager med hver sit i de daglige praktiske og administrative gøremål i centret i Gedved. Det fortæller en række personer fra centret os om.

Tigerekspressen og Tigerspring

Tigerens Rede har bla. to vigtige aktiviteter Tigerekspressen og Tigerspring.

Tigerekspressen er en gruppe af Anne Sophie Jørgensens elever, der tager ud i landet og holder kurser, foredrag workshops. To elever fortæller her om deres arbejde med Tigerekspressen.

Tigerspring er henvendt direkte til fællesskabets børn og bidrager med at gøre børnene fortrolige med deres krop, blive centreret og være en del af det store fællesskab. Her følger vi børnenes deltagelse i Tigerspring en mandag eftermiddag

  • Tilrettelægger: Jeannette Cold
  • Kamera: Jørn Møller, Knud Petersen, Ole Brikner
  • Lyd: Jytte Brikner
  • Redigering: Jørn Møller
    Programansvarlig: Jeannette Cold
  • Ans. Producent: Ole Mortensen.

Se udsendelsen fra SeniorTV Østjylland her (varighed: 28 min.):

Se også portræt af Anne Sophie Jørgensen.

418A Tigerens rede. del1 from SeniorTV Oestjylland on Vimeo. Link til SeniorTV Østjylland.