Anne Sophie Jørgensen - spirituel lærer ved Tigerens Rede

Anne Sophie Jørgensen – spirituel lærer

Tigerens Rede i Bhutan

Et selskab fra Tigerens Rede i Bhutan.

Anne Sophie Jørgensen er den spirituelle lærer i Tigernes Rede, der i sig selv er et spirituelt fællesskab. Den spirituelle dimension har Anne Sophie Jørgensen haft med sig fra sin barndom på Grønland.

”At være spirituel lærer handler om at opbygge et energifelt gennem meditation og undervisning”, hvilket er omdrejningspunkterne for Anne Sophie Jørgensen arbejde i det spirituelle fællesskab i Gedved.

Men andre opgaver er også essentielle, som at være mor til 2 børn, der er vokset op i fællesskabet, at deltage i Tigerens Redes administration, at være forfatter og at sikre fællesskabet fremtid.

Anne Sophie Jørgensens partner Lukas Hamburger fortæller om sin tilgang til Tigerens Rede og om at forene det spirituelle med det jordnære – hverdagen.

Vi får et malende billede af en pilgrimsrejse til Bhutan, hvor Anne Sophie Jørgensen, Jukas Hamburger og 14 af Anne Sophie Jørgensens elever var inviteret til en festival og til at se det kendte kloster Taktsang – Tigerens Rede, som det spirituelle fællesskab i Gedved er opkaldt efter.

  • Tilrettelægger: Jeannette Cold
  • Kamera:  Jørn Møller, Knud Pedersen
  • Lyd: Jytte Brikner
  • Redigering: Jørn Møller
  • Programansvarlig: Jeannette Cold
  • Ans. Producent: Ole Mortensen.

Se også udsendelse om Tigerens Rede.

AnneSophie07-11-2013 from SeniorTV Oestjylland on Vimeo. Lavet for SeniorTV Østjylland